waterstage

FUJITSU WSYK160DC9/WOYK140LCT
(hidraulikus egység+kültéri egység)Waterstage HP
levegő-víz hőszivattyú “V2”
13,5kW 400V
1.680.000.- FT

Levegő-víz hőszivattyú

FUJITSU WATERSTAGE levegő-víz hőszivattyú – azoknak, akiknek fontos a környezet és az alacsony üzemeltetési költség.

Fujitsu Waterstage

A környezet védelme, megfogyatkozó fosszilis energia készletek és az egyre dráguló energia új fűtési megoldások keresésére ösztönzött az elmúlt évtizedben. A FUJITSU General japán gyártó a légkondicionáló gyártásban szerzett 40 éves tapasztalatát használta fel egy minden igényt kielégítő levegő-víz hőszivattyú kifejlesztésére. A berendezés monoblokkos (egybeépített kültéri kivitelű) és osztott (split, kültéri egység + beltéri egység) rendszerűként is elérhető.

A működés során alacsony (35-45°C) vagy közepes (50-60°C) fűtővizet állítunk elő, a hőleadó padló- vagy falfűtés, fan coil esetleg növelt felületű radiátor lehet. A Fujitsu hőszivattyúkkal nyáron a hűtés is megvalósítható.

Waterstage vezérlése

A hőszivattyút Siemens intelligens szabályzóval kezelhetjük, programozhatjuk. Bárhol tartózkodik is a világban interneten keresztül ellenőrizheti és szabályozhatja hőszivattyúja működését. Laptopon vagy mobil telefonon keresztül is működik.

A megfelelő komfortérzet és kényelem mellett a leghangsúlyosabb szempont a kiemelkedő energiahatékonyság, amely biztosítja, hogy az energiafogyasztásból eredő káros környezeti hatásokat minimális szintre szorítsuk. Hagyományos fűtési és hűtési rendszerekhez képest jelentős energiamegtakarítást érhetünk el, csökken az üzemeltetési költség és a CO2 kibocsátás.

A FUJITSU WATERSTAGE levegő-víz hőszivattyú rendszer jellemzője, hogy nagy szabadságfokkal tervezhető családi házak, társasházak, kis és közepes irodaházak, középületek, fűtésére. Az épület mellett vagy a tetején, esetleg szabadba nyíló gépész helyiségben elhelyezett kis helyigényű kültéri egység(ek) gondoskodnak a helyiségek hőszivattyús fűtéséről vagy hűtéséről. Mivel a kültéri egységek a szabadba telepíthetők, nem foglalnak el értékes helyet az épületben, nincs szükség drága kémény építésére és az elektromos megtápláláson kívül semmilyen más energiahordozót nem igényel (elmaradhat pl. a költséges gázvezeték kiépítése).

Az épület méretétől, jellegétől és komfortigényétől függően a Fujitsunak többféle rendszere van 5-16 kW fűtőteljesítményig:

monoblokkos vagy osztott (split) típusú
beltéri egységgel egybeépített használati meleg víz tartállyal vagy anélkül
1 vagy 3 fázisú

Waterstage termékválaszték

A beltéri egység, egybeépített használati melegvíz tartállyal (HMV).

A beltéri egység egy tartályba épített koaxiális csőkígyó hőcserélővel van szerelve amely nem igényel külön fagyvédelmet, nem érzékeny a csőhálózatban levő kisebb szennyeződésekre és nagyon hatékony hőcserét valósít meg.

Waterstage Duo Koaxális csőkígyó

Szeretne otthonába klíma készüléket  szerelni, fontos, hogy a legjobb megoldást találja, mely segíthet a nyári napok enyhítésében, vagy a téli napok melegebbé tételében? Ha Önnek számít az ár és a minőség, akkor a klíma akció keretein belül vásároljon!

Fontos számunkra, hogy a készülékeket igen széles körben elérhetővé tegyük ügyfeleink számára! Ezért a klíma akció szolgáltatásunkkal kedveskedünk Önöknek! Folyamatosan hirdetjük, mindig más és más készülék kerül a lista élére, így biztosak vagyunk, hogy megtalálja magának a legjobb készüléket igényei kielégítésére.

A klímát vagy légkondicionálót számtalan méretben is típusban találja már meg. Az energiatakarékos használat érdekében a helységre méretezett típust válassza. Ebben szakembereink is szívesen segítenek Önnek! Hűtésre és fűtésre is talál nálunk készülékeket.

Nagy az útvesztő, de megéri az időt rászánni! Segítünk Önnek nem csak a klíma telepítése és szerelése folyamán, de tanácsokat is adunk mely készülék lenne az ideális. Válasszon az intelligens inverteres vagy az egyszerűbb, de ugyancsak kiválóbb légkondicionálók közül, mindenképpen jól jár. Hogy megfelelően működjön a már megvásárolt készüléke keresse szakembereinket a klíma tisztítással is.

A minőség bárki számára elérhető alacsony árainkkal. A termékeink garanciálisak.

Választott már? Kérje aktuális ajánlatainkat, jöjjön el személyesen: 06 (70) 529 8107

adminHőszivattyús klíma